درباره ما

جامعة الزهراء سلام الله علیها با بیش از ربع قرن سابقه، از مهم ترین مراكز تحصیل علوم دینی ویژه بانوان در داخل و خارج از كشور به شمار می آید. برنامه های آموزشی و پژوهشی این مركز در دوره ها و مقاطع تحصیلی مختلف، به صورت حضوری و غیر حضوری ارائه می شود. تنوع برنامه ها و مخاطبان، ضرورت ایجاد یك پایگاه اطلاع رسانی به عنوان مهم ترین ابزار تعامل با مخاطبان و كاربران این مجموعه را دو چندان می نماید.

از این رو پایگاه جامعة الزهراء سلام الله علیها با درك ضرورت این مهم و با هدف ارائه خدمات بهتر و ایجاد زمینه های تعامل با طلاب و اطلاع رسانی در جهات مختلف آموزشی، پژوهشی و تبلیغی، فعالیت می كند. امید است در آینده نزدیك، این پایگاه بتواند زمینه های تعامل و مشاركت كاربران را به شیوه مطلوب تری برای طلاب، اساتید، فارغ التحصیلان، پژوهشگران، مبلغان و عموم مخاطبان محترم فراهم نماید.

پاسخگویی روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۳

تلفن تماس : ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۱۹